U en uw kind zijn van harte welkom op onze school.

Graag laten wij u de school zien. Het beste kunt u contact opnemen met onze directeur, Romana van der Holst. Zij zal u rondleiden en de informatie geven die u nodig heeft om tot een juiste keuze te kunnen komen voor de basisschool voor uw kind(eren).

Nadat u een rondleiding en kennismaking op de Klarinet heeft gehad, ontvangt u een informatiepakket en het inschrijfformulier van onze school. Na inschrijving ontvangt u een bevestiging per mail en zo'n 2 maanden voor de 4e verjaardag van uw kind, neemt de leerkracht van de groep waarin uw kind gaat starten, contact met u op. 

Ouders die broertjes of zusjes van leerlingen van de school in willen schrijven, kunnen bij de directeur een inschrijfformulier ophalen.  

Toelating van kinderen van een andere school.

Als kinderen van een andere school over willen stappen naar onze school, wordt in een gesprek van de directeur met de betreffende ouders de reden van de overstap besproken. Na het gesprek zoekt de directeur of de intern begeleider contact met de basisschool van herkomst om de onderwijsbehoeften van het kind te bespreken, voordat de definitieve beslissing genomen wordt om het kind te plaatsen. Tevens wordt om toezending van het onderwijskundig rapport van de leerling gevraagd.