Speelschool De Klarinet

Avontuur, sport en spel, chillen, gezonde hapjes maken, de natuur in, samen of in je eentje spelen… bij SKOL is er uitdaging voor ieder kind. SKOL biedt binnen Brede School de Klarinet een speelschool en BSO waar ieder kind van 2 tot 12 jaar zich thuis voelt en kan doen wat hij of zij fijn vindt. Daaarnaast hebben kinderen van deze school de mogelijkheid om naar de Sport BSO's in Lisse te gaan. 

  

Brede School de Klarinet biedt kinderen van 2 tot 12 jaar een dagarrangement van 8.00 tot 18.00 uur. Leren, spelen, sporten, plezier maken, cultuur en relaxen, alles op één plek, in een vertrouwde omgeving. SKOL verzorgt in deze samenwerking de Speelschool en de BSO.

Groei mee op de Speelschool!

Met je rugzak naar de speelschool in een echte basisschool, meepraten in de kring met je leeftijdsgenootjes en sporten in de gymzaal van de kleuters of op het plein. De speelschool is er voor alle kinderen van 2 tot 4 jaar, ook in vakanties. Op de speelschool worden de peuters spelenderwijs voorbereid op de kleuterklas. Met de vrolijk gekleurde handpop Puk leren de kinderen meer over taal en het dagelijkse leven. Voor het eerst naar de speelschool gaan is natuurlijk best spannend. Daarom komen ouders en kind altijd eerst kennismaken en wordt er samen een wenschema opgesteld om te wennen aan de nieuwe omgeving en leidsters.

Bewegen en buiten zijn is belangrijk voor kinderen. Kinderen op de speelscholen sporten dagelijks, onder begeleiding van een eigen sportdocent. En als het even kan, spelen de kinderen buiten. De speelschool heeft zijn eigen buitenspeelruimte, die direct aan de groep grenst. Lekker verstoppen in het huisje, taartjes bakken op de rand van de zandbak of mooie tekeningen maken met stoepkrijt!

   

Informatie en aanmelden

Loop gerust eens binnen bij de speelschool om een kijkje te nemen! Bij vragen bel je naar 0252-418277. Of lees meer op www.skolkinderopvang.nl